Luftrenare

Vår luftrenare LightAir eliminerar så gott som alla skadliga virus och partiklar i luften. Din bästa vän, framförallt för alla som jobbar i öppet kontorslandskap, i skola eller är pollenallergiker.

Allt du behöver till kontoret

En kontakt för alla dina behov. Enklare än så blir det inte.

Allt från ett ställe

Vi har allt ditt företag behöver, från kaffe till kontorsinredning. En kontakt, en faktura för alla tjänster gör det enkelt och kostnadseffektivt.

100% klimatkompenserat

Vi klimatkompenserar för hela vår verksamhet i scope 1,2 och 3. Detta inkluderar även alla tjänster och produkter du köper av oss.

Digital kundportal

Du har full kontroll och en unik översikt av allt du beställer från oss. Du slipper alla oklarheter kring leveranser och beställningar tack vare vår smarta kalender.

Support i världsklass

Vi älskar att hjälpa våra kunder. Snabbt, proffsigt och effektivt. Därför har vi bara ett telefonnummer och en mailadress - för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

Ren luft som tjänst

Vi installerar luftrenaren hos dig och sköter sedan underhållet regelbundet. Filter och slitna delar byter vi vid behov. Det innebär att du har evig garanti och aldrig behöver tänka på extra kostnader för underhåll och reparationer. Du kan avsluta prenumerationen när du vill, helt utan bindningstid.

Hur fungerar våra virushämmare?

Lär dig mer om hur virus oskadliggörs med vår Ion Flow Technology. Om du vill veta mer om våra produkter så får du mer än gärna höra av dig.

Vetenskapligt bevisat av Karolinska Institutet

En sju år lång forskningsstudie vid Karolinska Institutet visar att LightAirs teknologi kan oskadliggöra mer än 97 procent av de virus som orsakar några av våra vanligaste virusinfektioner, som till exempel influensa, vinterkräksjuka och diaréer. Därmed kan sjukfrånvaron minska med så mycket som 20 procent. Föroreningar inomhus är en av de största miljöhälsoriskerna och kan också orsaka symtom som trötthet, huvudvärk och koncentrationssvårigheter.
LightAir luftrenare eliminerar praktiskt taget alla skadliga allergener och virus i inomhusluften och toppar listan över effektiva luftrenare. Resultatet blir ökat välmående på jobbet.

Vanliga frågor om LightAir luftrenare

Kontakta oss för en offert!

Vi har lång erfarenhet och hjälper dig gärna om du har frågor kring luftrenare eller vill ha en offert.