Vattenautomater & vattenlösningar

Inget är mer uppfriskande än ett glas iskallt vatten. Vi erbjuder både inbyggda och fristående vattenautomater till arbetsplatsen, som ger färsktappat vatten med och utan kolsyra.

Allt du behöver till kontoret

En kontakt för alla dina behov. Enklare än så blir det inte.

Allt från ett ställe

Vi har allt ditt företag behöver, från kaffe till kontorsinredning. En kontakt, en faktura för alla tjänster gör det enkelt och kostnadseffektivt.

100% klimatkompenserat

Vi klimatkompenserar för hela vår verksamhet i scope 1,2 och 3. Detta inkluderar även alla tjänster och produkter du köper av oss.

Digital kundportal

Du har full kontroll och en unik översikt av allt du beställer från oss. Du slipper alla oklarheter kring leveranser och beställningar tack vare vår smarta kalender.

Support i världsklass

Vi älskar att hjälpa våra kunder. Snabbt, proffsigt och effektivt. Därför har vi bara ett telefonnummer och en mailadress - för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

En stilren lösning för gott vatten

Maskinernas best-taste-filter är ett kolfilter som filtrerar bort alla partiklar som kan ge bismaker - oavsett den ursprungliga vattenkvalitén. Oavsett om det är det första eller sista glaset får du även alltid en perfekt temperatur tack vare cirkulationen mellan maskinen och vattentornet.
Samtliga vattentappar finns i två olika storlekar, du kan även välja vilken finish som passar just ditt kontor bäst:

  • Nykoppar
  • Mattkoppar
  • Gold
  • Black Chrome
  • Chrome

Hitta den bästa lösningen för ditt kontor!

Våra vattenexperter har lång erfarenhet av olika vattenlösningar och hjälper dig gärna att hitta rätt lösning till just din arbetsplats.

Hållbarhet och klimatkompensation

Som en del av vår klimatstrategi klimatkompenserar vi för hela vår verksamhet i scope 1, 2 och 3. Detta inkluderar alla produkter och tjänster vi levererar. Det innebär att vi beräknar, minskar och klimatkompenserar 100% av vårt klimatavtryck.