Profilprodukter

Joyweek samarbetar med marknadsledaren inom brand merchandise och hos oss hittar du ett brett sortiment av profilprodukter, arbetskläder, giveaways och presenter med tryck. Givetvis 100% klimatkompenserat.

Allt du behöver till kontoret

En kontakt för alla dina behov. Enklare än så blir det inte.

Allt från ett ställe

Vi har allt ditt företag behöver, från kaffe till kontorsinredning. En kontakt, en faktura för alla tjänster gör det enkelt och kostnadseffektivt.

100% klimatkompenserat

Vi klimatkompenserar för hela vår verksamhet i scope 1,2 och 3. Detta inkluderar även alla tjänster och produkter du köper av oss.

Digital kundportal

Du har full kontroll och en unik översikt av allt du beställer från oss. Du slipper alla oklarheter kring leveranser och beställningar tack vare vår smarta kalender.

Support i världsklass

Vi älskar att hjälpa våra kunder. Snabbt, proffsigt och effektivt. Därför har vi bara ett telefonnummer och en mailadress - för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

Bygg en stark företagskultur med profilprodukter som är klimatkompenserade.

Som en del av vår egen klimatstrategi klimatkompenserar vi alla produkter och tjänster vi levererar. Vi klimatkompenserar i scope 1,2 och 3. Det innebär att vi beräknar, minskar och klimatkompenserar 100% av vårt klimatavtryck.

  • Personlig service
  • Snabba leveranser
  • Miljösortiment

Skapa profilprodukter med Joyweek!

Kontakta oss så hjälper vi dit hitta rätt produkter för just ditt företag.