Fruktkorgar

Vi levererar fruktkorgar med fräsch frukt till din arbetsplats, helt efter dina önskemål.

Allt du behöver till kontoret

En kontakt för alla dina behov. Enklare än så blir det inte.

Allt från ett ställe

Vi har allt ditt företag behöver, från kaffe till kontorsinredning. En kontakt, en faktura för alla tjänster gör det enkelt och kostnadseffektivt.

100% klimatkompenserat

Vi klimatkompenserar för hela vår verksamhet i scope 1,2 och 3. Detta inkluderar även alla tjänster och produkter du köper av oss.

Digital kundportal

Du har full kontroll och en unik översikt av allt du beställer från oss. Du slipper alla oklarheter kring leveranser och beställningar tack vare vår smarta kalender.

Support i världsklass

Vi älskar att hjälpa våra kunder. Snabbt, proffsigt och effektivt. Därför har vi bara ett telefonnummer och en mailadress - för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

Nu blir det enkelt att bjuda alla anställda på frukt på jobbet.

Nöjd kund-garanti

Vi går igenom alla varor före leverans för att säkerställa att du får smaker av högsta kvalitet. Med vår smakgaranti kan du enkelt fotografera en kantstött frukt så ser vi till att du kompenseras med nästkommande leverans.

Stort utbud

Vi erbjuder fruktkorgar för alla smaker och säsonger. Fruktkorgarna finns i storlekarna 4, 6, 9 och 11 kg. Vi ser till att du får ett kostnadsförslag anpassat till din verksamhet.

Klimatkompenserat

Alla våra fruktkorgar är klimatkompenserade och vi erbjuder anpassade leverans­möjligheter i hela Sverige. Vi tar även hand om all returfrukt som antingen förädlas till biogas, äts upp av djuren på lokala djurparker eller går till hjälporganisationer.

Mer än bara frukt

Som helhetsleverantör vill vi hjälpa dig med allt du behöver till din arbetsplats, därför levererar vi gärna mer ätbart än bara fruktkorgar. Vi kan till exempel hjälpa dig med leveranser av:

  • Kaffe och té
  • Mjölk, inklusive laktosfri, sojamjölk, havremjölk och andra varianter
  • Nötter och nötmixer
  • Godiskorgar
  • Konferensfruktfat med eller utan godis

Hållbarhet och klimatkompensation

Som en del av vår klimatstrategi klimatkompenserar vi för hela vår verksamhet i scope 1, 2 och 3. Detta inkluderar alla produkter och tjänster vi levererar. Det innebär att vi beräknar, minskar och klimatkompenserar 100% av vårt klimatavtryck.

Kontakta oss för en offert

Våra säljare har lång erfarenhet i branschen och hjälper dig gärna att beställa rätt fruktkorg och rätt mängd frukt.