Entrémattor

Vi hjälper dig skapa ett professionellt och välkomnande intryck med våra högabsorberande och hållbara mattor. Utforska vårt butbud av klimatkompenserade mattor idag!

Allt du behöver till kontoret

En kontakt för alla dina behov. Enklare än så blir det inte.

Allt från ett ställe

Vi har allt ditt företag behöver, från kaffe till kontorsinredning. En kontakt, en faktura för alla tjänster gör det enkelt och kostnadseffektivt.

100% klimatkompenserat

Vi klimatkompenserar för hela vår verksamhet i scope 1,2 och 3. Detta inkluderar även alla tjänster och produkter du köper av oss.

Digital kundportal

Du har full kontroll och en unik översikt av allt du beställer från oss. Du slipper alla oklarheter kring leveranser och beställningar tack vare vår smarta kalender.

Support i världsklass

Vi älskar att hjälpa våra kunder. Snabbt, proffsigt och effektivt. Därför har vi bara ett telefonnummer och en mailadress - för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

Varför hyra mattor från Joyweek?

När du hyr dina entremattor av oss hjälper vi dig att välja rätt matta för varje del av dina lokaler. Dessutom sköter vi all service som hämtning, lämning, lagning och Svanenmärkt mattvätt.

Fast månadskostnad

Priset baserar vi på ditt önskade antal mattbyten per år.

All service ingår

Lämning, hämtning, lagning och tvätt - allt ingår för att det ska bli extra smidigt för dig och dina medarbetare.

Klimatkompenserad tjänst

Hög andel återvunna material och Svanenmärkt mattvätt.

Miljö

Som beslutsfattare i en miljömedveten verksamhet vet du säkert att varje val av leverantör, produkt eller tjänst gör skillnad. Här är några bra anledningar till att hyra entrémattor från Joyweek:

  • Högsta standard

    Våra matt- och kemikalie­leverantörer uppfyller standarder och krav satta av Upphandlings­myndigheten, Oeko-Tex® 100 och Textil­importörernas Kemikalieguide.

  • Svanencertifierade

    Våra mattvätterier är Svanen­certifierade och har egna renings­verk som renar avlopps­vattnet från tung­metaller och mikro­plaster med upp till 96%.

  • Hög andel återvunnet material

    Vi arbetar aktivt med att använda ännu mer återvunnet material i våra produkter. Våra mattor består som minst av 47% och en del typer av hela 100% återvunnet material.

Hållbarhet och klimatkompensation

Som en del av vår klimatstrategi klimatkompenserar vi för hela vår verksamhet i scope 1, 2 och 3. Detta inkluderar alla produkter och tjänster vi levererar. Det innebär att vi beräknar, minskar och klimatkompenserar 100% av vårt klimatavtryck.

Vanliga frågor om våra entremattor

Vi hjälper dig hitta rätt matta till kontoret!

Entrémattor, logomattor, skrapmattor och ståmattor, alternativen är många! Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta lösningen för ditt kontor.