Kontorsinredning

Kontorets nya roll är att bygga gemenskap. Vill du ha hjälp att skapa en mer stimulerande arbetsmiljö för dina medarbetare? Våra inredare hjälper dig att inreda ditt kontor och andra lokaler, oavsett om du vill planera om, förbättra eller skapa nytt.

Allt du behöver till kontoret

En kontakt för alla dina behov. Enklare än så blir det inte.

Allt från ett ställe

Vi har allt ditt företag behöver, från kaffe till kontorsinredning. En kontakt, en faktura för alla tjänster gör det enkelt och kostnadseffektivt.

100% klimatkompenserat

Vi klimatkompenserar för hela vår verksamhet i scope 1,2 och 3. Detta inkluderar även alla tjänster och produkter du köper av oss.

Digital kundportal

Du har full kontroll och en unik översikt av allt du beställer från oss. Du slipper alla oklarheter kring leveranser och beställningar tack vare vår smarta kalender.

Support i världsklass

Vi älskar att hjälpa våra kunder. Snabbt, proffsigt och effektivt. Därför har vi bara ett telefonnummer och en mailadress - för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

Ett attraktivt kontor är för mig ett ställe dit man faktiskt vill komma, och den känslan har Joyweek skapat här.
Patrik Tengdelius Chief operating officer, VAFO

Mötesbås

Våra hjärnor presterar bättre i en lugn och tyst miljö. I ett mötesbås kan du eliminera störande ljud och dra nytta av blåberikad belysning för att skapa en rofylld, kreativ arbetsplats där du kan fokusera på att uppnå dina arbetsmål.

Vanliga frågor om vår inredningstjänst

Kom igång med kontorsinredning!

Planera om, förbättra eller skapa nytt. Alternativen är många! Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta lösningen för ditt kontor.