Spel och nöje på kontoret

Skapa en roligare arbetsplats för dina medarbetare! Lekfullhet och spel bidrar dessutom till ökad kreativitet och problemlösningsförmåga.

Allt du behöver till kontoret

En kontakt för alla dina behov. Enklare än så blir det inte.

Allt från ett ställe

Vi har allt ditt företag behöver, från kaffe till kontorsinredning. En kontakt, en faktura för alla tjänster gör det enkelt och kostnadseffektivt.

100% klimatkompenserat

Vi klimatkompenserar för hela vår verksamhet i scope 1,2 och 3. Detta inkluderar även alla tjänster och produkter du köper av oss.

Digital kundportal

Du har full kontroll och en unik översikt av allt du beställer från oss. Du slipper alla oklarheter kring leveranser och beställningar tack vare vår smarta kalender.

Support i världsklass

Vi älskar att hjälpa våra kunder. Snabbt, proffsigt och effektivt. Därför har vi bara ett telefonnummer och en mailadress - för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

Visa uppskattning och öka kreativiteten med spel

Aktiviteter främjar interaktion och samarbete mellan medarbetare. Genom att delta i gemensamma aktiviteter kan teamkänslan stärkas och relationerna förbättras. Det kan öka kommunikationen och samarbetet mellan medarbetare och bidra till en positiv arbetskultur.
Att erbjuda aktiviteter visar att arbetsgivaren bryr sig om medarbetarnas välbefinnande och trivsel. Det kan öka medarbetarnas motivation och engagemang för arbetsplatsen. Genom att skapa en rolig och stimulerande arbetsmiljö kan aktiviteter bidra till att medarbetarna känner sig uppskattade och motiverade att ge sitt bästa.

  • Kreativt teamarbete
  • Flexibelt
  • Förbättrad arbetsmiljö

Vill du också skapa ett mer trivsamt kontor?

Kontakta oss så hjälper vi dig skapa en trevligare arbetsmiljö för dig och dina kollegor.