Företagsflytt

Våra erfarna projektledare och medarbetare finns med dig hela vägen från planering och packning till flyttdagen. Det enda du behöver göra är att flytta in.

Allt du behöver till kontoret

En kontakt för alla dina behov. Enklare än så blir det inte.

Allt från ett ställe

Vi har allt ditt företag behöver, från kaffe till kontorsinredning. En kontakt, en faktura för alla tjänster gör det enkelt och kostnadseffektivt.

100% klimatkompenserat

Vi klimatkompenserar för hela vår verksamhet i scope 1,2 och 3. Detta inkluderar även alla tjänster och produkter du köper av oss.

Digital kundportal

Du har full kontroll och en unik översikt av allt du beställer från oss. Du slipper alla oklarheter kring leveranser och beställningar tack vare vår smarta kalender.

Support i världsklass

Vi älskar att hjälpa våra kunder. Snabbt, proffsigt och effektivt. Därför har vi bara ett telefonnummer och en mailadress - för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

Hur jobbar vi med miljöavveckling?

I samband med ditt företags flytt hjälper vi dig att se över dina befintliga inventarier och säkerställer att det som inte ska med i flytten tas om hand på bästa möjliga sätt för att minska miljöpåverkan. Vi redovisar dessutom vilka hållbarhetsvinster din verksamhet kan göra i samband med avveckling av lokalerna, i jämförelse med en mer traditionell kontorsflytt.

Återbruk

Tillsammans går vi igenom det ni inte vill ha med i flytten och ser till att så mycket som möjligt återbrukas. Vi hjälper dig med försäljning där hela intäkten går tillbaka till ditt företag. Det som inte är säljbart doneras bort till behövande.

Källsortering

Allt kan inte återbrukas, vissa saker måste tyvärr slängas. Vi ser till att det som ska slängas sorteras och återvinns. På så vis går så lite som möjligt till spillo och vi minskar förbrukningen av naturresurser.

Effektiva transporter

Genom att packa och placera ditt gods mer effektivt i flyttbilen och använda rätt dimensionerade flyttfordon krävs färre turer, vilket minskar CO2-utsläppen.

Flytta med Joyweek!

Våra experter har jobbat flera år med fastighetsbolag och hjälpt företag att få flyttprojekt i mål. Kom igång idag och undvik flyttstressen.

Vill du ha hjälp med inredning också?

Våra erfarna inredare kan ta fram en bra lösning oavsett om du bara vill ommöblera eller göra en total makeover.