Kundcase

Här är några exempel som visar på vad vi gör för våra kunder i praktiken. Vi vill gärna visa hur vi kan skapa glädje för olika typer av kontor och arbetsplatser. Hör av er så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för ert företag.

Från steril till personlig stil

Vafo är ett privat familjeägt företag som tillverkar premiumdjurfoder och exporterar till drygt 70 länder runt om i världen. De flyttade in i nya lokaler som behövde kärlek både vad gäller att byta ytskikt, optimera ytor samt skapa en ny rumslig identitet.

Nästan allt nytt samt rumslig visuell identitet

När antennbolaget Cellmax behövde en helhetsleverantör för sina tjänster blev vi kontaktade. Det resulterade i ett samarbete där Joyweek idag levererar kontorstjänster som kaffe, vatten, inredning, växter och återvinning.

Flytt blev totalinredning

Debe Flow Group är en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning och geoenergi. Sedan 1956 har de etablerat sig brett på europeiska marknaden och fortsätter växa. När det blev dags att flyta till större lokaler fick Joyweek hjälpa till.

Blanda gammalt och nytt för känsla av lekfullhet

Arken Zoo är en del av Musti Group och är Nordens största husdjurskedje­koncept. De har över 100 butiker runt om i landet, med ett brett sortiment av bland annat djurfoder och tillbehör. När Arken Zoo flyttade sitt supportkontor från Kista till Frösundavik hjälpte Joyweek till med inredningen och uppdraget att skapa en stimulerande kontorsmiljö som speglade företagets personlighet.

Vill du veta mer om våra inredningskoncept?

Här kan du få mer information om hur vi kan hjälpa dig skapa ditt drömkontor. Vi är med dig i alla steg för att processen ska bli så smidig, snabb och kostnadseffektiv som möjligt.