Bemanning

Vi är experter på att effektivisera er kontorsdrift. Vi har lång erfarenhet av att matcha, rekrytera och bemanna med kvalificerad personal som lever upp till ditt företags förväntningar och behov.

Allt du behöver till kontoret

En kontakt för alla dina behov. Enklare än så blir det inte.

Allt från ett ställe

Vi har allt ditt företag behöver, från kaffe till kontorsinredning. En kontakt, en faktura för alla tjänster gör det enkelt och kostnadseffektivt.

100% klimatkompenserat

Vi klimatkompenserar för hela vår verksamhet i scope 1,2 och 3. Detta inkluderar även alla tjänster och produkter du köper av oss.

Digital kundportal

Du har full kontroll och en unik översikt av allt du beställer från oss. Du slipper alla oklarheter kring leveranser och beställningar tack vare vår smarta kalender.

Support i världsklass

Vi älskar att hjälpa våra kunder. Snabbt, proffsigt och effektivt. Därför har vi bara ett telefonnummer och en mailadress - för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

Din dedikerade bemanningspartner

Vi hjälper dig hitta rätt personal som kan växa med dig och ditt företag. Det är viktigt för oss att alla vi rekryterar delar våra värderingar, även om de utbildas speciellt för rollen på ditt företag. Att ha konsulter från Joyweek i huset innebär därför att du får en eller flera engagerade medarbetare som proaktivt har ditt fokus i sitt fokus.

Genom vår digitala kundportal får receptionister, kontorassistenter och Office Managers dessutom full kontroll på kontorsdriften och kan enkelt effektivisera sitt arbete.

Roller vi tillsätter:

  • Receptionist
  • Office Manager
  • Facility Manager
  • Kontorsassistent
  • Ekonomiassistent
  • Vaktmästare

Jour

Vi erbjuder även jourbemanning för kortsiktiga behov. 
Våra jourkonsulter ersätter er ordinarie personal vid exempelvis sjukdom eller annan frånvaro och kan också tas in vid behov av extra hjälp.

Behöver du hjälp med att bemanna ert kontor?

När din tid inte räcker till rycker våra specialister in och hjälper dig. Kontakta oss för rådgivning och offert.