Mensskydd på jobbet

En dispenser är en smidig lösning för att erbjuda gratis mensskydd till medarbetare och besökare. Ta ett viktigt steg för en mer inkluderande arbetsplats, självklart 100% klimatkompenserat!

Allt du behöver till kontoret

En kontakt för alla dina behov. Enklare än så blir det inte.

Allt från ett ställe

Vi har allt ditt företag behöver, från kaffe till kontorsinredning. En kontakt, en faktura för alla tjänster gör det enkelt och kostnadseffektivt.

100% klimatkompenserat

Vi klimatkompenserar för hela vår verksamhet i scope 1,2 och 3. Detta inkluderar även alla tjänster och produkter du köper av oss.

Digital kundportal

Du har full kontroll och en unik översikt av allt du beställer från oss. Du slipper alla oklarheter kring leveranser och beställningar tack vare vår smarta kalender.

Support i världsklass

Vi älskar att hjälpa våra kunder. Snabbt, proffsigt och effektivt. Därför har vi bara ett telefonnummer och en mailadress - för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

Gör mensskydd lika lättillgängligt som tvål och toapapper, precis som det borde vara. Den är anpassad för två storlekar tamponger och har snygg design som passar i alla miljöer.

Rymlig & smart dispenser

Vår dispenser kommer i två varianter med plats för 32 stycken tamponger. Dispensern har en nivåindikator på framsidan.

Säker

Dispensern levereras med två tillhörande nycklar och har en inbyggd mekanisk tidsfördröjning för att motverka missbruk.

Snygg och nätt design

Dispensern har storlek (l,b,d): 314x200x147 mm och väger 1,3kg.
Välj mellan färgerna Black och Dusty Rose.

Hållbarhet och klimatkompensation

Som en del av vår klimatstrategi klimatkompenserar vi för hela vår verksamhet i scope 1, 2 och 3. Detta inkluderar alla produkter och tjänster vi levererar. Det innebär att vi beräknar, minskar och klimatkompenserar 100% av vårt klimatavtryck.

Frågor om mensskydd på jobbet?

Vi hjälper dig hitta lösningar som bidrar till en mer inkluderande och jämställd arbetsplats. Kontakta oss så berättar vi mer!