Kontorsväxter

Växtväggar, krukväxter och växtmöbler är inte bara vackra att titta på, de förbättrar även luftkvaliteten, dämpar buller och skapar trivsel. Hyr dina växter av oss, service ingår!

Allt du behöver till kontoret

En kontakt för alla dina behov. Enklare än så blir det inte.

Allt från ett ställe

Vi har allt ditt företag behöver, från kaffe till kontorsinredning. En kontakt, en faktura för alla tjänster gör det enkelt och kostnadseffektivt.

100% klimatkompenserat

Vi klimatkompenserar för hela vår verksamhet i scope 1,2 och 3. Detta inkluderar även alla tjänster och produkter du köper av oss.

Digital kundportal

Du har full kontroll och en unik översikt av allt du beställer från oss. Du slipper alla oklarheter kring leveranser och beställningar tack vare vår smarta kalender.

Support i världsklass

Vi älskar att hjälpa våra kunder. Snabbt, proffsigt och effektivt. Därför har vi bara ett telefonnummer och en mailadress - för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

Hyr dina växter av oss, växtservice ingår! Vi sköter växterna åt dig och byter ut de som inte mår bra. Så att du kan må bra.

Service & garanti

Vår växtgaranti garanterar att växterna alltid är vackra och välskötta – växter som förlorat sitt prydnadsvärde byter vi ut.

Anpassade lösningar

Våra växtexperter hjälper dig att hitta rätt lösning för just ditt kontor. Inget utrymme är för litet eller stor för oss.

En bättre arbetsmiljö

Med bättre luft blir du inte bara piggare, din prestation och koncentrationsförmåga ökar också.

Hållbarhet

Som en del av vår klimatstrategi klimatkompenserar vi för hela vår verksamhet i scope 1,2 och 3. Detta inkluderar alla produkter och tjänster vi levererar. Det innebär att vi beräknar, minskar och klimatkompenserar 100% av vårt klimatavtryck.

Vanliga frågor om kontorsväxter

Förbättra din arbetsmiljö med kontorsväxter!

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt lösning och växter för just ditt kontor.