Mat på jobbet

Fyll på med energi på jobbet! Med matkyl på jobbet har du alltid affären inom räckhåll. Vår matkyl har ett brett sortiment av drycker, mellanmål och lättare luncher som alltid är lättillgängliga.

Allt du behöver till kontoret

En kontakt för alla dina behov. Enklare än så blir det inte.

Allt från ett ställe

Vi har allt ditt företag behöver, från kaffe till kontorsinredning. En kontakt, en faktura för alla tjänster gör det enkelt och kostnadseffektivt.

100% klimatkompenserat

Vi klimatkompenserar för hela vår verksamhet i scope 1,2 och 3. Detta inkluderar även alla tjänster och produkter du köper av oss.

Digital kundportal

Du har full kontroll och en unik översikt av allt du beställer från oss. Du slipper alla oklarheter kring leveranser och beställningar tack vare vår smarta kalender.

Support i världsklass

Vi älskar att hjälpa våra kunder. Snabbt, proffsigt och effektivt. Därför har vi bara ett telefonnummer och en mailadress - för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

Du kan skräddarsy sortimentet i kyl eller frys utifrån dina anställdas önskemål. Vi fyller på och anpassar innehållet kontinuerligt.

Flexibel betalning

Betalningsmöjligheterna är många, vilket gör kylen väldigt enkel att använda för alla.

Anpassat sortiment

Vi anpassar sortimentet utefter den tidigare försäljningen samt rotera produkter för en större variation. Med en virtuell förslagslåda kan vi kontinuerligt anpassa sortimentet efter dina önskemål.

Vi håller kylen fylld

När det gäller service samt påfyllning arbetar vi med ett logistik- samt planeringssystem som följer försäljningen i realtid vilket innebär att vi alltid vet när det är dags att fylla på samt göra förändringar i produktutbudet.

FAQ

Vi ordnar mat på jobbet!

Vi kan berätta allt om hur Food@Work fungerar rent praktiskt och ger även gärna mer information om olika produkter. Passa gärna på att boka en kaffeprovning samtidigt!