Mobil vaktmästare

Våra kontorsvaktmästare är riktiga problemlösare och är redo att rycka in med kort varsel. Inget uppdrag är för stort eller för litet och du bestämmer hur ofta och hur länge vi ska vara hos dig.

Allt du behöver till kontoret

En kontakt för alla dina behov. Enklare än så blir det inte.

Allt från ett ställe

Vi har allt ditt företag behöver, från kaffe till kontorsinredning. En kontakt, en faktura för alla tjänster gör det enkelt och kostnadseffektivt.

100% klimatkompenserat

Vi klimatkompenserar för hela vår verksamhet i scope 1,2 och 3. Detta inkluderar även alla tjänster och produkter du köper av oss.

Digital kundportal

Du har full kontroll och en unik översikt av allt du beställer från oss. Du slipper alla oklarheter kring leveranser och beställningar tack vare vår smarta kalender.

Support i världsklass

Vi älskar att hjälpa våra kunder. Snabbt, proffsigt och effektivt. Därför har vi bara ett telefonnummer och en mailadress - för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.

Ingen utmaning är för stor eller liten för oss

Mycket ska skötas på ett kontor. Att byta glödlampor, fylla på papper i kopierings­maskinen och montera möbler och utrustning är alla saker som måste göras. När tiden inte räcker till kan våra kontors­vaktmästare fixa allt det där – och mycket mer.
Hur ofta och länge vi ska hjälpa till är helt upp till dig, vår personal är bilburen och alltid stand-by.

  • Snabb återkoppling
  • Bred kunskap
  • Flexibel tjänst

Populära tjänster

Har du frågor om tjänsten? Vi berättar gärna mer!

Kontakta oss för att boka in en gratis rådgivning med en av våra experter.