PRESSMEDDELANDE

O.M Facility Management blir nu Joyweek

2023-12-15
Office Managements affärsområde Facility Management blir Joyweek – med en stark kärlek till kontoret skapar man platser där människor vill samlas och arbeta tillsammans

I somras stod det klart att Verso Capital köpt välrenommerade Office Managements affärsområde Facitlity Management. Under egen flagg lanserar man nu det nya varumärket och namnet Joyweek. Målet är att fortsätta utveckla och skapa hållbara, glädjefyllda och effektiva kontor där människor vill vara och kan prestera sitt bästa. VD för det nya företaget är Pontus Olsson som tidigare kommer från rollen som affärsområdeschef för Facility Management.

Joyweek är idag en komplett partner för kontorsrelaterade produkter och tjänster som möjliggör för företag att effektivisera arbetsplatsen och skapa trivsamma kontor där folk mår bra. Efterfrågan inom detta område är också något man sett växa stort efter pandemin, och attraktiva kontor har för många företag blivit en konkurrensfördel när det kommer till att rekrytera och behålla talang.

- Jag känner verkligen en kärlek till kontoret och till att skapa platser där människor vill samlas och arbeta tillsammans. Ambitionen är nu att få blomstra under egen regi och hjälpa fler företag till fantastiska kontor, säger Pontus Olsson, VD.

Hos Joyweek erbjuds en helhet där allt från kaffemaskiner och lokalvård, till inredning, bemanning och förbrukning finns med i utbudet av produkter och tjänster. Kunderna är företag med en fysisk arbetsplats i alla möjliga branscher. Som namnet indikerar vill man att kontoret ska ta fram det bästa hos alla, hela veckan lång.

Joyweek är idag det enda bolaget i sin bransch som både mäter, granskar och kompenserar 100% av sitt klimatavtryck för hela verksamheten, samt alla produkter och tjänster som de levererar till sina kunder.

För mer information kontakta:

Maria Lodin
Marketing & Communications Manager
maria.lodin@joyweek.com
010- 178 55 95

Pontus Olsson
CEO 
pontus.olsson@joyweek.com
010- 178 55 51